Flavour of the Month: Carmen & The Devil, Hiljainen Mies 30.09.2011

Next Flavour of the Month takes place next friday on 30th of september. Check out the Finnish press release below for more information. A couple of soundbites first.

Carmen & The Devil: Love Drove My Baby Away


 
Hiljainen Mies: Salatut suudelmat


 
COUNTRY-FOLKIA FLAVOUR OF THE MONTHISSA

Flavour Of The Month-klubin lokakuun livemusiikkiannos tarjoillaan jo syyskuun puolella, perjantaina 30.9., tutusti ravintola Pikku-Torren lavalla. Tuolloin ohjelmassa on suomalaisen akustisen country- ja folkmusiikin huippuosaamista.

Tamperelainen Hiljainen mies avaa illan. Hiljainen mies saattaa olla tuttu hienosta Hi-Lo And In Between-yhtyeestä, joka on parikin kertaa esiintynyt FOTM-klubilla. Hi-Lo’n americana on tällä haavaa vaihtunut kotimaisempaan kaihoon esityskielenkin ollessa suomi. Odotettavissa on lauluja viime vuoden lopulla julkaistulta debyyttialbumilta Puiden ylle kaatuu aurinko ja muut.

Illan toisena aktina kuullaan odotetun paluun Flavour of the Monthin lavalle tekevää Carmen & The Deviliä. Suomen johtava country-pariskunta esittää tyylitajuista amerikkalaista juurimusiikkia; sekä hallittuja covereita (mm. Hank Williamsia ja Gillian Welchiä) että omaa tuotantoa.

Illan ohjelman täydentää Flavour of the Monthin DJ-kollektion valitsema tyyliin sopiva levymusiikki.

ohjelmatiedot:
FLAVOUR OF THE MONTH
Hiljainen mies
Carmen & The Devil
+ Flavour Of The Month DJ-team
pe 30.9. 2011, klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30
liput 3€

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.