Flavour of the Month – Mikael H & The Siberians, Matti Jasu and the Close Encounters

Flavour of the Month is once again around the corner and will take place at Pikku-Torre, Turku next friday 02.12.2011. Two wonderful bands Mikael H & The Siberians and Matti Jasu and the Close Encounters will share the stage. Really looking forward to this. More details in the finnish press release below:

LAULUNTEKIJÖITÄ YHTYEINEEN JOULUKUUN FLAVOUR OF THE MONTHISSA

Joulukuun Flavour Of The Month-klubilla perjantaina 2.12. on tarjolla helsinkiläistä ja turkulaista laulaja-lauluntekijäosaamista.

Folk-mestari Mikael Hakkarainen ja yhtyeensä The Siberians ovat juuri julkaisemassa kolmatta albumiaan The President of Venice Beach Helmi Levyjen kautta. Yhtyeen debyytti Sounds like Siberia julkaistiin vuonna 2004 ja kakkoslevy Back from Serbia vuonna 2006. Parin vuoden tauon aikana Hakkarainen on soittanut mm. John McGregorin kanssa Kasparissa sekä Astrid Swanin, etelä-afrikkalaisen Guy Collinsin sekä australialaisen Gosia Winterin yhtyeissä.

Turkulainen Matti Jasu puolestaan saatetaan muistaa kaksi albumia 22-Pistepirkon Bone Voyage-merkille levyttäneestä Goodnight Monstersista. Jasun uusia tekemisiä kuullaan nyt nimen Matti Jasu and the Close Encounters alla.

tiedot lyhyesti:
FLAVOUR OF THE MONTH ESITTÄÄ
Mikael H & The Siberians
Matti Jasu and the Close Encounters

+ FOTM DJ team
pe 2.12. 2011 klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30
liput 3€

Mikael H & The Siberians photo: by Alena Rebova

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.