Indiaanikesä III 01.06.-02.06.2012

Something to look forward to. Flavour of The Month and Hyvän Musiikin Klubi are organizing a minifestival at Pikku-Torre on 1.6-2.6.2012. More information on this press release.

INDIAANIKESÄ PALAA

Turun Pikku-Torressa vuosina 2007 ja 2009 järjestetty Indiaanikesä-minifestivaali palaa klubikartalle kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-2.6.

Rajusti Suomen pienimuotoisimman kaksipäiväisen musiikkitapahtuman tittelistä kamppailevan Indiaanikesä III:n tarjonta jakautuu tällä kertaa indiepopimpaan perjantai-iltaan ja rockpitoiseen lauantaihin.

Perjantain pääesiintyjäksi on kutsuttu pienoista paluuta esiintymislavoille tekevä turkulainen kulttiyhtye Wojciech. Toisena aktina esiintyvä Goodnight Monsters on myös viettänyt hiljaisempaa eloa kahden Bone Voyage-merkille tehdyn hienon albumin jälkeen.

Lauantaiksi on kasattu melkoinen blues-rock’n’roll-gumbo. Illan aloittaa instrumentaalista bluesjyrnytystä tarjoileva Devil Box, toisena lavalle nousee 50-luvun rytmibluesia ja 60-luvun garage- ja beatmusiikkia yhdistelevä The Good Times ja lopuksi baarin tasaiseksi lanaa rockduo helvetistä, aina tehokas ja vakuuttavasti jyräävä Black Magic Six, jolta ilmestyi taannoin jo kolmas täyspitkä, Brutal Blues.

INDIAANIKESÄ III

pe 1.6.
GOODNIGHT MONSTERS
WOJCIECH

+Indiaani-DJs
LIPUT 4 €

la 2.6.
DEVIL BOX (guitar solo)
THE GOOD TIMES
BLACK MAGIC SIX

+Indiaani-DJs
LIPUT 4 €

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *