Flavour of the Month 2.11. Ochre Room & Henri Koskiniemi

Flavour of the Month this friday at Pikku-Torre. This one will be great. Ochre Room was fantastic last time they visited FOTM and have since released their magnificent debut album. Henri Koskiniemi will share the stage with Ochre Room. More in the Finnish press release below.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=u_QZQEU37DM]

OCHRE ROOM FLAVOUR OF THE MONTHISSA

Tamperelainen alt.country/americana-yhtye Ochre Room palaa Flavour Of The Monthiin perjantaina 2.11. Kivassa nosteessa oleva bändi on juuri julkaissut hienon debyyttialbuminsa Evening Coming In ja levy on jo ehtinyt hurmata kriitikot (mm. Aamulehti 4/5, Hämeen Sanomat 4/5, Sue 9/10, Desibeli 4/5). Syksyn aikana ahkerasti kiertävä ryhmä esiintyy nyt toista kertaa Pikku-Torren FOTM-klubilla – jo ensimmäisellä visiitillä kävi selväksi, että kyseessä on harvinaisen lahjakas ja sävykäs bändi.

Illan lämmittelijänä kuullaan Getawaycab-yhtyeestä tuttua Henri Koskiniemeä, tällä kertaa soolona. Tunnelmaan sopivasta levymusiikista vastaa tutusti Flavour Of The Monthin DJ-tiimi.

menotiedot:
FLAVOUR OF THE MONTH
Ochre Room
Henri Koskiniemi

+ FOTM DJ team
pe 2.11. 2012 klo 09-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput: 3€

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *