Puumaja’s debut album Meriselityksiä out now

puumaja

It’s been a long time coming, but now the wait is over and Puumaja’s debut album Meriselityksiä hits the stores today. It’s released by Quiet Life Records and it contains 9 great songs. Okay, if I’m honest I should say that it contains 8 great songs, because after a few spins I haven’t learned to love the song Punaiset Seinät. But it could be just me and probably is. And even in my case, if 8 out of 9 songs hits my heart, I have to say that it’s rather excellent accuracy. Well done. Watch the video of Meren Kutsu below and check out more samples on their website and/or myspace.

 
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8zm45Qflg68]

Puumaja Website
Puumaja at myspace

You may also like

2 Comments

  1. Tässäpä mukava uusi tuttavuus. Vihdoin tajuan, että tällaista(kin) tehdään Tampereella – bändi ei ollut vain ennen sattunut vastaan esim. livenä. Meininki sopii hyvin tähän kesän alkuun. Kaunista, kaunista..

    Lo-fi-musiikkivideoissa on se jokin. Kun katsoo joskus uusia kotimaisia videoita jostain Voicelta, näkee puunattuja pintoja ja puunattuja ihmisiä, ja siihen se sitten jääkin. Rahaa on käytetty, mutta mitä on saatu vastineeksi? Paljon jännempää on vaikka se, kun katsoo videota ja on kesken kaiken pysähdyttävä miettimään: “Hei, olenkos mää joskus ajanut ton Siwan ohi?”…

    Kyllähän sitä joskus tulee vastaan myös kalliilla tehtyjä kiinnostavia videoita. Kiinnostavuuden aste riippuu toisaalta varmaan yleensä aika paljon itse artistin ja biisin kiinnostavuudesta.

  2. Tuo on kyllä hyvin toimiva video. Tullut katsottua varmaan kymmenkunta kertaa. Siinä on monta hienoa ja hauskaa kohtaa. Erityismaininta varsinkin Jarnon hienolle maalituuletukselle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *