Flavour of the Month 1.2.2013: Matti Jasu & The Loose Train, Koria Kitten Riot

A new month and a new Flavour Of The Month just around the corner. Matti Jasu & The Loose Train and Koria Kitten Riot will share the stage at Pikku-Torre, Turku on friday night. See you there. More in the Finnish press release below.

Matti Jasu & The Loose Train: Fingers Crossed

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/48433772″ params=”” width=” 100%” height=”100″ iframe=”true” /]
 
Koria Kitten Riot: Anthem From the 80’s

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/23258495″ params=”” width=” 100%” height=”100″ iframe=”true” /]
 

FLAVOUR OF THE MONTHIN KEVÄT STARTTAA

Turkulainen nykyaikaisen kitaramusiikin liveklubi Flavour Of The Month palaa pienen talvitauon jälkeen asiaan ja tarjoilee kevään aikana kolme perjantai-iltaa kotipesässään Pikku-Torressa. Kevätkauden ensimmäisen session esiintyjät perjantaina 1.2. ovat Matti Jasu and the Loose Train sekä Koria Kitten Riot, jotka molemmat valmistelevat myöhemmin tänä vuonna julkaistavia uusia albumeja.

Turkulaisesta Goodnight Monsters-yhtyeestä soolouralle karannut Matti Jasu irrottelee The Loose Train-bändinsä kanssa parhaimmillaan lähes Neil Young-hengessä. Jasun tyylilliset linjaukset ovat irtautuneet yhä pidemmälle indiestä ja kotikutoisuudesta – ilmassa on pikemminkin silkkaa classic rockia ja vapaapudotusta.

Koria Kitten Riot puolestaan tunnelmoi viimevuotisella The Lows & The Highs-albumillaan jossakin modernin indie-americanan, singer-songwriter-musiikin ja emopunkin välimaastoissa. Kuulokuvassa harhailevat Bright Eyesin Conor Oberst, Elliott Smith ja vaikkapa The Shins. Uutta albumia joudutaan vielä odottelemaan hetki, mutta kenties maistiaisia on tiedossa Flavour Of The Monthissa?

FLAVOUR OF THE MONTH esittää
Matti Jasu and the Loose Train
Koria Kitten Riot

+ FOTM DJ team
pe 1.2. 2013 klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput: 4€*

Facebook Event

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *