Flavour of the Month 25.4: Nicolas Kivilinna & Toni Hautamäki ja Ydinrauha

130529 Leino

Flavour of the Month takes place this friday at Pikku-Torre, Turku. Nicolas Kivilinna & Toni Hautamäki ja Ydinrauha are the artists of the evening. Read all about if below, if you can handle the beautiful Finnish language.

That is actually Toni Hautamäki with Mot Mot. I haven’t heard Toni Hautamäki ja Ydinrauha yet. But I will on friday.

FLAVOUR OF THE MONTH esittää:
Nicolas Kivilinna
Toni Hautamäki & Ydinrauha
+ Flavour of the Month DJ team
pe 25.4. klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
vapaa pääsy!

Debyyttialbumiaan valmisteleva 21-vuotias Nicolas Kivilinna on jo ehtinyt herättää huomiota ja haltioitunuttakin innostusta Tampereen ja Suomen laulaja-lauluntekijäpiireissä ja alakulttuuriporukoissa rohkeilla tempauksillaan, kuten kirjoittamalla pokkana EP:llisen uusia lauluja Eino Leinon teksteihin, versioimalla tuoreeltaan J. Karjalaisen Mennyt mies -hitin ja kääntämällä suomeksi vanhoja amerikkalaisia folkkappaleita sekä Beatlesiä. Monipuolinen ja lahjakas musiikintekijä on jo ehtinyt keikkaillakin melko tiiviisti, joten Flavourissa on odotettavissa mielenkiintoista ja vaikuttavaa kuultavaa jostakin folkin, punkin, suomirockin ja vanhan Love Records-kaman välimaastosta.

Folkista ja suomirockista ammentaa myös mm. kuvataiteilijana ja ainakin Since November- ja A Spokane-yhtyeistä tiedetty Toni Hautamäki. Kovana Neil Young-diggarina tunnettu mies on uuden suomenkielisen Ydinrauha-bändinsä kanssa ryhtynyt sekoittelemaan melankolisia, jopa iskelmällisiä ainesosia taikinansa folkrockjuureen.

Soittoajat (noin):
Hautamäki: 23:00
Nicolas Kivilinna: 23:45

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *