FLAVOUR OF THE MONTH’S NEW YEAR: Jean Ramsay + Bubblegum Theory 9.1.

bubble

I’m having a little blog break, but I’ll continue in a week or two. So you’ll have to tolerate my silly ramblings for another year or so. Sorry about that.

Before I get my act back together, we have a new Flavour of the Month event coming up here in Turku, Finland next friday 9.1.2015. The line-up looks brilliant to me. Bubblegum Theory and Jean Ramsay will share the stage. Check out more information below.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/156338638″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”100″ iframe=”true” /]

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/149360419″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”100″ iframe=”true” /]

FLAVOUR OF THE MONTH esittää:
Jean Ramsay (22:30)
Bubblegum Theory (23:30)

+ Flavour of the Month DJ team
pe 9.1. klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
VAPAA PÄÄSY

Vuoden 2015 ensimmäisen Flavour of the Month -klubin esiintyjät ovat helsinkiläiset Bubblegum Theory ja Jean Ramsay. FOTM-vuoden avaus koetaan klubin kotipesässä Pikku-Torressa perjantaina 9. tammikuuta.

Illan esiintyjistä Bubblegum Theory on kahden miehen popyhtye, jossa vaikuttaa Flavour of the Monthissakin aikanaan pari kertaa esiintyneen Harry Hunksin entinen laulaja-kitaristi Matti Eräsaari. Bubblegum Theoryn musiikissa kuuluu Eräsaaren vanhassa bändissäkin läsnä ollut klassinen indie pop, tai pop, ilman indie-määrettä. Duon nimen vihjaaman purkan määrä lienee kuulijan korvassa ja todistettavissa keikkaolosuhteissa.

Jean Ramsay on puolestaan vieraillut Flavour of the Monthissa bändinsä The Spoonshinersin keulilla. Tällä kertaa tunnustettuna rock-journalistinakin mm. Rumban sivuilta tunnettu Ramsay esiintyy soolona. Klassisessa mies ja kitara -asetelmassa Ramsayn musiikki asettuu amerikkalaisen laulaja-lauluntekijä-perinteen, countryn ja myöhempien aikojen tummemman laidan indietunnelmoijien (esim. American Music Clubin Mark Eitzel ja Red House Paintersin/Sun Kil Moonin Mark Kozelek) kyynisen kieron jatkumon välimaastoon, tuottaen tarinoita ulkopuolisuudesta ja elämän nurjasta puolesta. Tunnelmaa tasapainottaa Ramsaystä pulppuava vino huumori.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *