Indiaanikesä II 10.9-11.9 at Pikku-Torre, Turku

indiaanikesä

Flavour of The Month and Hyvän musiikin klubi have joined together in order to organize the second Indiaanikesä festival. The event takes place next thursday and friday at Pikku-Torre, Turku. A great way to check out some great finnish pop bands / artists.

In finnish:

INDIAANIKESÄ PALAA TURKUUN

Vuonna 2007 ensimmäistä kertaa järjestetty ”maailman pienin sisäfestivaali” Indiaanikesä palaa virkistämään Turun syyskuista klubikenttää. Indiaanikesä II valtaa ravintola Pikku-Torren torstaina 10.9. ja perjantaina 11.9. Tapahtuman järjestävät Torressa normaalisti kuukausittaisia klubisessioita pitävät Flavour Of The Month ja Hyvän musiikin klubi.

Torstain akustishenkisessä ”ilmaiskonsertissa” esiintyvät harvoin-jos-koskaan soolona kuultava Penniless-yhtyeen solisti Ossi Alisaari ja live-debyyttinsä tekevät Devil Box sekä Matt Yonder and The Big Dealers. Ensikertalaisista edellisellä on yhteyksiä mm. Pushbuttonmusiciin ja jälkimmäisellä Goodnight Monstersiin.

Perjantain ”päälavalle” nousevat turkulainen, shoegaze-indietä 2000-luvulle päivittävä The New Tigers, Red Carpetista, Sister Flo’sta ja monesta muustakin yhteydestä tutun Petri Nakarin uusi projekti The Wonderminers sekä ex-Office Building- ja Laurila-mies Janne Laurilan uusi suomenkielinen Tuhlaajapojat-kokoonpano.

Molempina päivinä yleisöä viihdyttää FOTM- ja Hyvän musiikin klubin taustahahmoista koottu Indiaani-DJ-kollektiivi.

Janne Laurila at myspace
The Wonderminers at myspace
The New Tigers at myspace

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.