Flavour of the Month goes Punk: 1981 + Folk-Valto

Flavour of the Month takes place next friday 4th of november at Pikku-Torre, Turku. Legendary troubadour Folk-Valto and a great punk band 1981 will share the stage. These are songs from the magnificent 1981 EP. Press release in Finnish below will take care of the facts.

FLAVOUR OF THE MONTH GOES PUNK

Indieklubi Flavour Of The Month tunnetaan lähinnä kitarapopin ja folk/country-tunnelmoinnin pää-äänenkannattajana Turun livemusiikkikentällä, mutta aika ajoin klubi tekee hallittuja harharetkiä vaihtoehtomusiikin ja alakulttuurien laajan spektrin eri sektoreille.

Marraskuun Flavourissa seikkaillaan agitoivan ja tummasävyisen punkin maisemissa, kun turkulainen 1981 tekee paluun FOTM-lavalle. Paikallisia, monissa liemissä marinoituja soittajahahmoja sisältävä bändi yhdistelee nimensäkin mukaisesti 80-luvun alun uusi aalto- ja jälkipunkvärinöitä popimpiin sävyihin ja kulmikkaaseen yhteiskunnallisuuteen. Yhtyeen Bandcamp-sivulla kuultavat uudet biisit antavat ymmärtää soinnin hieman keventyneen sitten viime kuuleman, mutta lopullinen livetotuus selviää vasta perjantaina 4.11. Pikku-Torressa.

Illan on luvannut tulla avaamaan legendaarinen Folk-Valto, alias turkulaisen indiepopin jokapaikanhöylä Valtteri Virtanen (mm. Goodnight Monsters, The New Tigers, Hell Cat), joka vielä edellisellä 1981:n FOTM-vierailulla oli yhtyeen jäsen! Tällä kertaa ex-81 lämmittää lauteet vanhoille bändikavereilleen soolosetillään, joka saattaa sisältää lähes mitä tahansa, ehkä jopa tarunhohtoisen, hämmentävästi yhä ajankohtaisen sillanrakennuseepoksen Penny Bridge!

MENOTIEDOT:
Flavour Of The Month esittää
1981
Folk-Valto

+ FOTM DJ team
pe 4.11. 2011 klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput 3€

linkit:
http://i98i.bandcamp.com/
http://www.pikkutorre.fi/

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *