Flavour of the Month 15 Years! 13.9.2013

smallhouseseurotour1

Maybe a bit too many posts about the Small Houses and Ochre Room tour, but this needs an own blog entry. Flavour of the Month’s 15th anniversary takes place this friday at Pikku-Torre, Turku. 15 years is a long run and a cause for a big celebration. Congratulations Mikko & Jyrki! This will be a special evening. American singer-songwriter Small Houses and Finnish folk rock group Ochre Room will share the stage. Yours truly will be spinning some good records. I hope to see you there. Here’s the press release, if you are able to master the mysteries of the Finnish language.

SMALL HOUSES (US) TÄHDITTÄÄ FLAVOUR OF THE MONTHIN 15-VUOTISJUHLAA

Turun indieskenen ikihonkainstituutio Flavour Of The Month-klubi täyttää 15 vuotta. Tämän kunniaksi klubi saa vieraan Yhdysvaltain Philadelphiasta, kun michiganilaislähtöinen Jeremy Quentin, alias Small Houses nousee Pikku-Torren lavalle perjantaina 13.9. Vakuuttavan indie/folk-artistin ensimmäinen Euroopan kiertue tuo miehen Turun lisäksi Helsinkiin, Tampereelle ja Raumalle. Amerikan mantereella ahkerasti kiertäneeltä laulaja-lauluntekijältä on lupa odottaa raukeansuloista tunnelmaa ja mitä autenttisinta Americanaa.

Small Housesin lämppärinä Suomen kiertueella toimii hieno tamperelaisyhtye Ochre Room, joka ihastutti viime vuonna upealla Evening Coming In-albumillaan ja vielä upeammilla keikoillaan. Bändiä ja sen laulajaa Lauri Myllymäkeä on syytä suositella ainakin kaikille Suomen Ryan Adams-faneille, sen verran mukavasti Myllymäen äänen väri laveeraa samoilla taajuuksilla.

Ketterän teini-iän saavuttanut Flavour Of The Month ottaa, vihdoin ja viimein, syntymäpäiviensä kunniaksi haltuun myös sosiaalisen median! Klubin verkkokoti löytyy nykyään osoitteessa www.facebook.com/flavourotm

lyhyesti:
FLAVOUR OF THE MONTH 15 v!
Small Houses (USA)
Ochre Room
+ Flavour Of The Month DJ team

pe 13.9. 2013, klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput: 5€
www.facebook.com/flavourotm
www.smallhousessing.com
www.ochreroom.com
www.pikkutorre.fi

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dGAkkQy-d3c]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sCN5hwh2IQs]

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *