Flavour of the Month November Punk Special 1.11.2013

A new month and a new Flavour Of The Month. It’s a punk special. 1981 and A.Impivaara share the stage. See you there.

Kulmikkaasti kirskuva punk tekee paluun Flavour Of The Month-klubille kun turkulainen anarko-postpunk-yhtye 1981 tekee jo perinteeksi muodostuneen vuosittaisen visiittinsä Pikku-Torren lavalle perjantaina 1.11. Yhtye on parhaillaan viikon mittaisella Britannian kiertueella, joten tarjolla on kohmeisen marraskuun kunniaksi reissuelämän koulima ja vetreyttämä bändi.

Illan avaa niin ikään turkulainen laulaja-lauluntekijä A. Impivaara, jolla on, paitsi illan teemaan sopivaa karheamman laidan soolomateriaalia, myös punktaustaa, mm. yhtyeistä Lunar Outpost ja The Lenients. Impivaaran laulut ovat, artistin omien sanojen mukaan, ”usein synkeitä ja kertovat pelonsekaisia ja surullisia tarinoita rakkaudettomista ihmiskohtaloista”. Jotkut saattavat tuntea Impivaaran myös suomenkielellä esiintyvistä yhtyeistä Kukkaislapset ja Klaava.

1981
A. Impivaara
+ FOTM DJ action
liput 4€

http://i98i.bandcamp.com/

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *