Flavour of the Month’s Springtime Jubilee: Flannelmouth & Klasu

The facts were these: Flavour of the Month’s Springtime Jubilee. Friday 28th of March at Pikku-Torre, Turku. Flannelmouth & Klasu share the stage. More information in the Finnish press release below. See you there.

Klasu – Herttaisin

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yWVmdr0Tsr0]

Flannelmouth – What A Comeback

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/73043776″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”100″ iframe=”true” /]
 
FLANNELMOUTH
KLASU

+ Flavour of the Month DJ team
pe 28.3. 2014 klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
VAPAA PÄÄSY!

Maaliskuun Flavour of the Month-klubi järjestetään perjantaina 28.3. Tuolloin esiintymisvuorossa ovat pitkän linjan indieveteraanit Flannelmouth sekä mielenkiintoinen uusi sooloartisti Klasu.

Helsinkiläinen Flannelmouth aloitti uransa jo hamalla 90-luvulla suuren brittipopvillityksen jälkimainingeissa, mutta on kunnioitettavasti säilynyt hengissä ja eläväisenä näihin päiviin asti. Nykymuodossaan bändin sointi on saanut alkuaikojen britpop-vaikutteiden päälle roimasti tummempia tunnelmia ja jylhempiä sävyjä. Yhtye on juuri saanut valmiiksi uuden täyspitkän albumin, joka ei ehdi ilmestymään ennen FOTM-vierailua, mutta jolta lienee odotettavissa maistiaisia livesetissä.

Klasu on yhtä kuin Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijätulokas Lasse Toimi, joka on tuttu soittajana (ja Flavourin lavaltakin) bändeissä kuten Common Tones, Wojciech, Traffic Island ja Koria Kitten Riot. Toimi on pitkään haaveillut suomenkielisten kappaleidensa äänittämisestä ja esittämisestä. Nyt tekeillä on ensimmäinen soololevy ja keikkailukin on käynnistynyt; taannoin Klasu mm. lämmitteli Samuli Putroa Turun keikalla. Hieno näyte Klasun materiaalista on lupauksia herättävä single ja video Herttaisin, jolla mukana kuullaan herkkää jousikvartettia.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *