Flavour of the Month 7.11.2014: Koria Kitten Riot, Dandy Lion Tamer

koriakittenriot

New month and new Flavour of the Month. This friday at Pikku-Torre, Turku. Koria Kitten Riot and Dandy Lion Tamer will share the stage. See you there. More info below for the lucky ones who can master the beautiful Finnish language.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T5-ExY-OinM]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bjPamtGTtdo]

Flavour of the Monthin marraskuun pääesiintyjänä kuullaan ja nähdään jo aiemminkin FOTM:issa vieraillutta Koria Kitten Riotia. Lahjakkaan laulajan ja lauluntekijän Antti Reikon johtama yhtye julkaisi aiemmin tänä vuonna hienon albumin Rich Men, Poor Men, Good Men, joka on luontevaa jatkoa vuoden 2011 The Lows & the Highsille. Koria Kitten Riotin musiikki on rikkaasti sovitettua folkhenkistä indietä esim. Bright Eyesin ja Elliott Smithin hengessä.

Marraskuun illan avaa helsinkiläinen Dandy Lion Tamer, joka on alkujaan englantilaisen Rebecca Clampin ja Hollannista Suomeen muuttaneen Hans Wesselsin muodostama folkduo. Illan aikana totutusti myös Flavour of the Month DJ teamin tunnelmaan sopivaa levymusiikkia.

FLAVOUR OF THE MONTH pe 7.11. klo 21-03:
Koria Kitten Riot (showtime 23:30)
Dandy Lion Tamer (showtime (22:30)
+ Flavour of the Month DJ team
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
VAPAA PÄÄSY

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *