Flavour Of The Month 12th anniversary: Nopat, The Spoonshiners

FLAVOUR OF THE MONTH TÄYTTÄÄ 12 VUOTTA

Turkulainen kitarapopklubi Flavour Of The Month täyttää jo 12 vuotta. Viimeiset 8 vuotta FOTM on toiminut Pikku-Torressa ja esitellyt aina kuukausittain uusia, paikallisia tai tuntemattomia alan liveakteja tyylilleen uskollisesti, mutta laajakatseisesti ja mahdollisimman monipuolisesti toimintaolosuhteet huomioiden.

Flavour Of The Monthin 12 vuotta juhlitaan Pikku-Torressa lauantaina 4.9. Esiintymässä tuolloin ovat turkulais-helsinkiläinen Nopat, joka esittelee kesällä ilmestynyttä debyyttivinyylisingleään sekä kuuma helsinkiläistulokas The Spoonshiners, joka soittaa rottaisesti rämisevää voimapoppia Amerikan vaihteella. Bändiä on kuvailtu mm. Lynyrd Skynyrdin ja Hüsker Dün ja toisaalta Dead Moonin ja humalaisen CCR:n sekoitukseksi. Bändiä uskaltaa suositella ainakin esim. The Hold Steadyn, Drive-By Truckersin, The Replacementsin tai Neil Youngin Crazy Horsen ystäville.

FOTM:in synttäreille on tutut halvat liput ja muutenkin matala kynnys. Levymusiikista vastaavat tutusti Flavourin DJ-tiimi.

FLAVOUR OF THE MONTH esittää:

Flavour Of The Month 12 v
NOPAT
THE SPOONSHINERS
+ Flavour Of The Month DJ team
la 4.9.2010 klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput 3€

Linkkejä:
http://www.myspace.com/noppamusaa
http://www.myspace.com/spoonshiners

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *