News: Heartjet

If I’ve been a little lazy lately, it’s got to stop now. Some great things are going on. Same kind of things that made me start One Chord To Another nine years ago. Finnish pop bands are releasing wonderful music. The new Bookends album mentioned in the earlier news entry proved to be marvellous and I’m really looking forward to the next FOTM at Pikku-Torre on 3rd of december. Bookends & Markus Perttula share the stage. I will be (part of) the FOTM DJ Team.

Heartjet have just released a digital EP entitled Goodbye Stan and I love it. You will probably love it as well, if melodic powerpoppin’ goodness is the kind of thing you are looking for. This is the debut release from this fairly new pop duo and things certainly look good, because all five songs on the EP are pretty amazing. My own favourite at the moment is Do You Doubt It? which sounds like a perfect The Posies and Penniless symbiosis. The EP is available at iTunes, 7Digital, meteli.net etc. Check out the full list of digital retailers on their myspace and/or listen all the songs on their bandcamp page. Extremely highly recommended and marvellous stuff like some cool people might say.


Heartjet at myspace

Heartjet at Bandcamp

You may also like

1 Comment

 1. HYVÄ SINÄ BLOGGAAJA JA TERVEISIÄ TÄÄLTÄ http://WWW.HITLANTIS.COM –MAAILMASTA!

  Oletkin ehkä kuullut jo uudesta suomalaisesta ilmaisesta musiikkinettipalvelusta HITLANTIS, tai jos et ole, sitä suuremmalla syyllä tämä kutsu on juuri sinulle, alan vihkiytyneelle ”ammattilaiselle”!!!

  HITLANTIS TOUR 2010 käynnistyy ensi viikolla joulukuun ensimmäisenä päivänä ja kaupungit ovat HELSINKI, TURKU, TAMPERE, JYVÄSKYLÄ ja KUOPIO ja
  SINUT ON NYT KUTSUTTU PRESSIIN/ILTAMIIN MUKAAN! PRESSITILAISUUS ON JOKA KAUPUNGISSA KYSEISESSÄ RAVINTOLASSA AINA KLO 17.00 JA TILAISUUDESSA ON LUONNOLLISESTI TARJOILUA (oleellinen detaljee toimittajille ja bloggaajille)!!!

  Tässä aikataulut kaupungeittain:

  HITLANTIS TOUR 2010 (ilta)
01.12. Tampereen Klubi (Tre): NAKED + FOLKE WESTSIDE + MISS MONSTER TRUCK
02.12. Turun Klubi (Tku): NAKED + FOLKE WESTSIDE + THE FREAKS OF THE REVOLUTION
03.12. Greenroom / Bar Bäkkäri (HKI): NAKED + FOLKE WESTSIDE + SANTA CRUZ
08.12. Henry’s Pub (Kuopio): NAKED + FOLKE WESTSIDE + PERK
09.12. Pub Katse (Jyväskylä): NAKED + FOLKE WESTSIDE + NANCY

  http://www.hitlantis.com

  Olet kutsuttu myös ilmaiseksi illan tapahtumaan ja jos et paikalle pääse, alla on linkki ”MIKÄ IHMEEN HITLANTIS?” ja meidät saat kiinni wallu@hitlantis.com taikka linda@hitlantis.com ja kerrotaan sinulle sitten taatusti parhaat speksit itse palvelusta, ugh!!!

  MIKÄ IHMEEN HITLANTIS?: http://www.hitlantis.com/hitlantis_media/info_fin.pdf

  Nähdään tai ollaan yhteyksissä toivoopi: HITLANTIS-TEAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *