Flavour of the Month – Graceskull, The Soft Rabbit, Marty The Random Guy

Flavour of the Month is once again just around the corner. I’m pretty excited about this one, because Vaasa boys Graceskull and The Soft Rabbit are hitting the stage along with local roots guru Marty The Random Guy. It will be a great evening. Make sure you visit those links below, if you don’t know these guys. They are all wonderful. Here’s the information in finnish:

FLAVOUR OF THE MONTHIN VAASA-SPECIAL

Turkulaisen indieklubi Flavour Of The Monthin maaliskuun iltamiin 4.3. saapuu vieraita Vaasasta, tuosta Klamydian, Sportin ja pohjalaisen vaatimattomuuden kehdosta. Pääesiintyjänä kuullaan tummasävyistä ja tyylitajuista Graceskull-yhtyettä, joka tekee paluuta sekä levytys- että keikkarintamalla monivuotiseksi venahtaneen tauon jälkeen. Bändin johtohahmo, matalaääninen solisti ja biisintekijä Ove Ritola tunnetaan myös monesti Flavourin alkuvuosina klubilla vierailleesta The Sugarrushista sekä mm. The Conquistadorsista. The Sugarrush-miehistöä pyörii illan aikana lavalla sekä Graceskullin että Sugarrush-basisti Timo “Coma” Silvennoisen sooloprojektin The Soft Rabbitin taustalla.

Illan avaa ei-vaasalainen vahvistus, kun Turun oma Marty The Random Guy saapuu paikalle akustisine soittopeleineen ja juurevan folk/blues/songwriter-materiaalinsa kanssa. Illan henkeen sopivaa, tosin vähemmän vaasalaista, levymusiikkia tarjoilee Flavour Of The Monthin oma DJ-komppania.

lyhyesti:

pe 4.3.
FLAVOUR OF THE MONTH
“Vaasa By Night Special”
Graceskull
The Soft Rabbit
w/ special non-Vaasa guest Marty The Random Guy
+ FOTM DJ team
liput 3€
linkit:
Graceskull Website
The Soft Rabbit at myspace
Marty The Random Guy Website

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *