Flavour of the Month: Jerry Lindqvist & The Grace, Koria Kitten Riot

Another wonderful Flavour of The Month coming up on next thursday, 5th of january. Jerry Lindqvist & The Grace and Koria Kitten Riot share the stage. More information below.

FLAVOUR OF THE MONTHIN LOPPIAISAATON KATTAUS

Vuoden 2012 ensimmäistä Flavour of the Month-klubia vietetään Turun Pikku-Torressa poikkeuksellisesti torstai-iltana 5.1. Loppiaisaaton esiintyjinä ovat Jerry Lindqvist & The Grace sekä Koria Kitten Riot.

Vaasalaislähtöinen Jerry Lindqvist on tarponut Suomessa niin usein kovin upottavaa countryrock-suota jo vuosia, ensin The Outlaws-kokoonpanon ja sittemmin The Grace-taustayhtyeensä kanssa. Jälkimmäisen albumi Rivertown on päättyvän vuoden satoa ja vienyt Jerryn aina New Yorkiin asti ja kuuleman mukaan levy on saanut mukavasti radiosoittoa ja muutakin arvostusta, jos ei niin kovasti Suomessa, niin ainakin muualla. Turkulaistunut Jerry on tehnyt musiikkia myös muille artisteille ja lähdössä maaliskuussa keikalle Kanadan Torontoon. Sitä ennen kuitenkin visiitti Flavour of the Monthissa.

Tämän vuoden levysatoa on myös Koria Kitten Riotin The Lows & The Highs. Johnny Superhero-yhtyeen Antti Reikon sooloprojektina alkanut yhtye on laajentunut kvintetiksi, julkaissut jo toisen täyspitkänsä ja lähdössä keväällä kiertueelle saksankieliseen Eurooppaan sikäläisen levyjulkaisunsa tueksi. Joten jälleen: sitä ennen visiitti Flavour of the Monthissa!

LYHYESTI:
JERRY LINDQVIST & THE GRACE
KORIA KITTEN RIOT

+ Flavour of the Month DJ team
to 5.1. 2012 klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput 3€

Koria Kitten Riot Website
Jerry Lindqvist & The Grace Website

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *