Flavour of the Month 7.12.2012 – Treehouse, The Everglades

There hasn’t been any updates lately, because I’ve spent every second of my spare time by listening to old stuff like new breed r&b and northern soul. But I try to get back to new stuff as well. At least I will soon write that album of the year list. One of my top 10 Finnish albums will be Treehouse’s debut album and they will be playing at Flavour of the Month club next friday. They will share the stage with The Everglades. More about the evening in the Finnish press release below. See you at Pikku-Torre on 7th of december. Here’s Treehouse with a great song titled By The Lake.

Treehouse – By The Lake from Treehouse on Vimeo.

JOULUKUUN FLAVOUR OF THE MONTH: TREEHOUSE & THE EVERGLADES 7.12.

Joulukuun Flavour Of The Month-klubi-ilta asettuu kalenterissa perjantaille 7.12. Tuolloin Pikku-Torreen saapuu FOTM-debyyttiinsä pääkaupunkilainen Treehouse ja lämmittelyt hoitaa entisen pääkaupungin oma The Everglades.

Treehousen vaikutelistalta löytyy nimiä aina Lee Hazelwoodista ja Glen Campbellistä Bonnie “Prince” Billyyn, Fleet Foxesiin ja Dungeniin, mutta folk- ja americanasävyjen taustalla soi myös puhtaampi kitarapop. FOTM-klubin profiiliin mitä täydellisimmin sopiva akti, siis.

The Everglades on maailman ainoa ja paras fock pop-yhtye. Fock pop puolestaan on bändin nettisivujen määritelmän mukaan parhaimmillaan hyvien ystävien, oluttuopin ja nättien tyttöjen kanssa nautittuna – näitä kaikkiahan on perinteisesti tarjolla Flavour Of The Monthissa!

MENOTIEDOT:
Flavour Of The Month esittää

TREEHOUSE
THE EVERGLADES
+ FOTM DJ team
pe 7.12., klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput: 3€

Facebook Event

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *