Flavour of the Month 4.10.2013: Matti Jasu and the Close Encounters & Salaliitto

A new month and a new Flavour of the Month. This friday at Pikku-Torre. See you there.

Here’s the Finnish lesson of the month:

Lokakuun Flavour Of The Month-klubi järjestetään perjantaina 4.10. paikallisin voimin. Esiintymässä tuolloin ovat kovaa kuhinaa jo ennen levyjulkaisuja aiheuttanut Salaliitto sekä kesällä uuden albumin julkaissut Matti Jasu and the Close Encounters.

Salaliiton taustalla on Penniless-yhtyeestäkin tuttu Ossi Alisaari, joka pääsee uuden bändinsä kanssa toteuttamaan itseään paitsi suomeksi, myös musiikillisesti vähemmän indiehenkisiä ja enemmän amerikantuoksuisia ja jopa progeisampia kuvioita. Bändin muutkin soittajat ovat jo monissa liemissä marinoituja kokeneita kettuja, joten bändin pelkillä keikoillaan aikaansaama hypenpoikanen ei ole ihme.

Turkulaisessa Goodbye Monstersissa aikanaan kannuksensa hankkinut Matti Jasu on puolestaan ehtinyt jo toiseen albumiinsa. Yhä pidemmälle indiepop-lähtökohdistaan americanaan ja Dylan/Neil Young-osastolle kaivautunut Jasu ja yhtyeensä The Close Encounters soittanevat näytteitä tuolta Pin on the Map-levyltä ja pitkiä kitaramyrskyjamituksia lienee myös luvassa.

Matti Jasu and the Close Encounters
Salaliitto

+ Flavour Of The Month DJ team
pe 4.10. klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput 4€

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.