Flavour of the Month 7.2.2014 – Homespun, Henrikki Lähdesmäki (free entry)

Flavour of the Month this friday at Pikku-Torre, Turku. Homespun and Henrikki Lähdesmäki share the stage. Free entry. More information below.

Flavour of the Month esittää:
HOMESPUN
HENRIKKI LÄHDESMÄKI
+ Flavour of the Month DJ team
pe 7.2. 2014 klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
VAPAA PÄÄSY!

Helmikuun Flavour of the Month-klubi järjestetään perjantaina 7.2. Tuolloin esiintyjinä nähdään ja kuullaan 90-luvulta asti indierockin lippua liuhuttanutta Homespunia sekä Nopat-yhtyeen laulunkirjoittajaa Henrikki Lähdesmäkeä. Aiemmasta poiketen tämänkertainen FOTM on ilmainen, ja pääsymaksuttomuus on voimassa klubin tapahtumissa ainakin toistaiseksi!

Pitkään hiljaiseloa viettänyt Homespun yllätti vanhat faninsa julkaisemalla uuden albumin Série Noire vuonna 2012. Albumilla Juho Pätärin johtama trio jatkaa muhevan amerikkalaistyyppisen indierockin ilosanoman jakamista Suomessa. Niinpä kaikkien Dinosaur Jr:n, Guided By Voicesin ja Pavementin ystävien kannattaa ehdottomasti tarkastaa tämä kokeneiden konnien yhtye livetilanteessa.

Turkulais-helsinkiläinen Nopat nauhoittaa parhaillaan uutta albumia. Myös Noppien musiikki nojaa tukevasti 90-luvun indien perinteeseen, mutta keveämpiä vivahteita löytyy lisäksi folkista, kotimaisesta iskelmästä ja countrysta. Bändin laulaja ja kitaristi Henrikki Lähdesmäki lupaa soittaa FOTM:in soolokeikalla tulevan levyn lauluja ja covereita. Uusi levy julkaistaan alkukesästä, minkä tiimoilta Nopat kiertää lavoja nelihenkisenä bändinä.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *