Flavour of the Month: Skip Zone + Marty the Random Guy 2.4.2015

skipzonesweet

This blog is pretty much on hold at the moment. I will probably continue writing after the Easter holidays. Before that we have a new Flavour of The Month event taking place Thursday 2.4.2015 at Pikku-Torre, Turku. Skip Zone and Marty the Random Guy will share the stage. See you there.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=e2KE4-2PDVg]

FLAVOUR OF THE MONTH esittää:
Skip Zone
Marty The Random Guy

+ FOTM DJ team
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
to 2.4. 2015 klo 21-03
VAPAA PÄÄSY

Huhtikuun Flavour of the Month -iltaa vietetään poikkeuksellisesti pääsiäisen takia (kiiras)torstaina 2.4.
Illan pääesiintyjäksi on kutsuttu FOTM-debyyttinsä tekevä helsinkiläinen Skip Zone. Yhtyeen musiikilliset vaikutteet (alt. country, 60-70-lukujen ”kosminen americana” ja muutamissa arvosteluissa vilahtaneet Ryan Adams, The Jayhawks ja alkuaikojen Wilco) ovat lähellä Flavour of the Monthin syvintä olemusta, joten on aikakin saada ryhmä Pikku-Torren lavalle.

Lämmittelyt hoitaa monissa musaliemissä Turun seudulla keitetty Marty The Random Guy. Soolomateriaalissaan niin ikään amerikkalaisen juurimusiikin erilaisia virtauksia yhdistelevä Marty säestää itseään yleensä monipuolisesti mm. itse rakentamillaan sikarilaatikkokitaroilla, joista osa lienee keikoilla myös myynnissä!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *