Flavour of the Month 15.5.2015 – Mäkkelä (GER) + Nightbird

makkela

We have one more Flavour of the Month event coming up before the summer holiday. The event takes place this friday at Pikku-Torre, Turku. Mäkkelä and Nightbird will share the stage. They have both played at our club before and therefore I know that they are excellent and this is going to be another great FOTM evening. Read more about it on that Finnish press release below and check out these sound samples.

FLAVOUR OF THE MONTH esittää:
MÄKKELÄ (GER) showtime 23:00
NIGHTBIRD showtime 22:00

+ Flavour of the Month DJ team
pe 15.5. 2015 klo 21-03
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
VAPAA PÄÄSY!

Perjantaina, toukokuun 15. päivänä heitetään hyvästit Flavour of the Month -klubin kevätkaudelle ja siirrytään viettämään hyvin ansaittua kesälomaa. FOTM-klubin tyylille sopivasti peijaisissa kuullaan kauniinrujoa musisointia, kun Pikku-Torren lavalle ovat lupautuneet aiemminkin Flavourissa vierailleet saksansuomalainen Mäkkelä, alias Martti Trillitsch, sekä vaasalaislähtöinen Nightbird, alias Anna-Stina Jungerstam.

Suomalaisia sukujuuriaan taitelijanimessään vähän erikoisella tavalla peilaava Mäkkelä saapuu jälleen toukokuussa Suomeen lyhyelle kiertueelle promoamaan uunituoretta albumiaan ”Last Of A Dying Breed”. Mäkkelä kokenee itsensä todellakin lajinsa viimeisenä, sillä keikkajulisteessa tarjotaan kuvausta ”last of the trash folk gentlemen”. Musiikissaan hienovaraista folk punkia, rujoa indietä ja monenkarvaisia elektro/blues/roots -vaikutteita kanavoiva Mäkkelä tunnetaan tunnelmallisten ja hauskojenkin keikkatuokioiden luojana, joten uuden levyn myötä on odotettavissa lisää viihdyttäviä turinoita ja ennen kuulemattomia biisejä.

Illan toisena aktina paluun FOTM:iin tekee Nightbird. Naisen ensimmäinen visiitti klubille on jäänyt mieliin hyvinkin vakuuttavana. Pelikenttänä on pelkistetty akustinen folk ja blues, vaikea laji, jonka Nightbird kuitenkin hallitsee.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *