David Myhr to Flavour of the Month!

I’m extremely excited about this. David Myhr will play at our Flavour of the Month club on 2.3.2012 (Pikku-Torre, Turku). David Myhr is a marvellous pop tunesmith and used to play in one of my favourite pop groups The Merrymakers. Their albums No Sleep ’til Famous and Bubblegun are power pop classics. David Myhr is currently getting ready to release his solo debut Soundshine in Europe. Lucky Japanese pop fans have already been able to enjoy the record, because december 2011 was the Japanese release date. The first singles Got You Where He Wanted and Looking For A Life are both excellent. Check them out below and come to the show on 02.03.2012.

David Myhr Website

Flavour Of The Monthin kevättalvi

Turkulaisen kitaraindieklubi Flavour Of The Monthin kevättalvi tuo Pikku-Torren legendaariselle lavalle niin kotimaista kuin ruotsalaistakin alan huippuosaamista.

Helmikuun klubi-ilta on perjantaina 3.2. ja tuolloin esiintyjinä nähdään ja kuullaan tamperelaista americana/folk/country-yhtye Ochre Roomia sekä turkulaista laulaja-lauluntekijää Markus Perttulaa, jonka lähes jeffbuckleymaiset laulusuoritukset ovat aina komeaa kuultavaa.

Maaliskuussa luvassa on korkea-arvoinen ruotsalaisvieras poplaulunkirjoittamisen päämiestasolta, kun 90-luvulla The Merrymakers-yhtyeessä vaikuttanut David Myhr saapuu Flavour Of The Monthiin näyttämään, miten melodiat rakennetaan ja laulut lauletaan The Beatlesin, Jellyfishin ja muiden huipputekijöiden tyyliin. Kyseessä on yksi Flavour Of The Monthin 13-vuotisen taipaleen kovimmista esiintyjäkaappauksista. Myhrin lämmittelyakti perjantain 2.3. keikalle on vielä varmistamatta; vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan osoitteessa mikko.lappalainen@turku.fi!

FLAVOUR OF THE MONTH esittää:

aika: pe 3.2. klo 21-03
livenä: OCHRE ROOM & MARKUS PERTTULA
paikka: Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput: 3€

aika: pe 2.3. klo 21-03
livenä: DAVID MYHR (SWE, ex-Merrymakers)
paikka: Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30, Turku
liput: 3€

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *